• Sosyal Sorumluluk Projeleri

ONUR KURULU NE YAPAR?

Onur Kurulu (Teşkilatı) birçok sosyal faaliyetler yürütmektedir.Onur Kurulu ; Okulumuz adına huzurevlerine, Gazi ve Şehit yakınlarına ziyaretleri ve bu tarz sosyal projeleri hazırlar.

“Şehit Dağ Komando Er İbrahim KOPARIR’ın Ailesi”

Aynı zamanda her hafta 10 kişilik ekiplerle görüşmeler icra eder. Bu 10 kişi her hafta değişmektedir ve bu faaliyet her filo için ayrı ayrı gerçekleşmektedir. Her filonun onur temsilcileri vardır ve bu temsilcilerde kendi içlerinde görüşmeler ayarlamaktadır.

Antre’de bulunan Onur Panosu’nu düzenlemekten sorumludur. Bu panolara asılan her kişi Onur Kurulu tarafından seçilmektedir.
    Hava kuvvetleri personelinin sahip olması gereken değerler hakkında kısa videolar hazırlar.
    Okulu daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalar ortaya koyar.
    Tarihimize sahip çıkmak ve bu konuda bütün harbiyelilerin söz sahibi olacak kadar bilgi edinmesini sağlayabilmek için bilgilendirme panoları hazırlar.
    Her filonun onur temsilcileri kendi filosunun aylık bültenini çıkarır.

Sayfa Başına Dön