• Güncel Duyurular

Mezuniyet ve Öğrenim Belgesi (Transkript) İsteği İşlem Adımları

1. Hava Harp Okulu Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün 07 Ekim 2015 tarihli toplantısında alınan karar gereği mezuniyet belgesi ve/veya öğrenim belgesi (transkript) talep eden mezunlarımızın Halkbank Yeşilköy Şubesi nezdinde açılan;
    TR83 0001 2009 8900 0005 1000 49 IBAN numaralı hesaba mezuniyet belgesi için 60 TL; öğrenim belgesi (transkript) için 15 TL yatırılması gerekmektedir. Ücret yatırılırken işlem açıklaması olarak "belge ücreti" yazılabilir.

2. Söz konusu işleme ait banka dekontunu planlama@hho.edu.tr internet mail adresine, T.C.kimlik numarası, adres, telefon numarası ve sicil bilgileriniz ile göndermeniz gerekmektedir. Hazırlanan belge tarafınıza (ya da yetki verdiğiniz bir kişiye) Hava Harp Okulunda elden teslim edilecektir.

26.07.2017

IDEF 2017 13’üncü Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı

IDEF 2017 13’üncü Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı 09-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında Büyükçekmece/İstanbul’daki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde icra edilecektir. IDEF 2017 fuarını ziyaret talepleri, idef.com.tr internet adresi üzerinden ziyaretçi ön kayıt formu doldurularak yapılacak ve onay kodu alınacaktır. Fuara, ziyaret günü başvuru masalarından onay kodu ibraz edilerek alınacak ziyaret kartı ile giriş yapılacaktır. .

02.05.2017

HHO 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ant İçme ve Açılış Töreni

Hava Harp Okulu Komutanlığı 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ant İçme ve Açılış Törenleri 13 Şubat 2017 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Abidin ÜNAL ve Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Erhan AFYONCU'nun katılımlarıyla icra edilmiştir. Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Erhan AFYONCU tarafından "Başöğretmen Atatürk: Bilim, Tarih, Sanat ve Liderlik Anlayışı" konusunda akademik yılın ilk dersi verilmiştir. Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Abidin ÜNAL Hava Harbiyelilere hitap etmişlerdir. Törenler, davetliler ve öğrenci aileleriyle birlikte öğlen yemeği yenmesiyle tamamlanmıştır. Tören fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız.

03.03.2017