• Güncel Duyurular

HHO 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ant İçme ve Açılış Töreni

Hava Harp Okulu Komutanlığı 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ant İçme ve Açılış Törenleri 13 Şubat 2017 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Abidin ÜNAL ve Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Erhan AFYONCU'nun katılımlarıyla icra edilmiştir. Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Erhan AFYONCU tarafından "Başöğretmen Atatürk: Bilim, Tarih, Sanat ve Liderlik Anlayışı" konusunda akademik yılın ilk dersi verilmiştir. Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Abidin ÜNAL Hava Harbiyelilere hitap etmişlerdir. Törenler, davetliler ve öğrenci aileleriyle birlikte öğlen yemeği yenmesiyle tamamlanmıştır. Tören fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız.

03.03.2017

Mezuniyet ve Öğrenim (Transkript) Belgesi İsteği İşlem Adımları

1. HHO Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün 07 Ekim 2015 tarihli toplantısında alınan karar gereği, mezuniyet belgesi ve transkript talep eden mezunlarımızın Halkbank Yeşilköy Şubesi nezdinde açılan TR83 0001 2009 8900 0005 1000 49 IBAN numaralı hesaba öğrenim belgesi için 15 TL, mezuniyet belgesi için 60 TL yatırılması gerekmektedir. Ücret yatırılırken işlem açıklaması olarak "Belge Ücreti" yazılabilir.

2. Söz konusu işleme ait banka dekontunu planlama@hho.edu.tr internet mail adresine belgenin istendiği adres ve sicil bilgileriniz ile göndermeniz durumunda belgeniz belirtilen adrese posta yoluyla (yaklaşık 15 gün içerisinde) size ya da dilediğiniz bir aracıya elden teslim edilecektir.

26.05.2016

Sayfa Başına Dön